Camping Zeeburg Amsterdam: Een Geweldige Camping

admin
|

De kosten van levensonderhoud in Amsterdam branden serieus een gat in je zak. Als resultaat van ons onderzoek ontdekten we Camping Zeeburg op een eiland in het noordoosten van Amsterdam en maakten we ons verblijf in Amsterdam voordelig met betaalbare prijzen.

Om de camping om middernacht te bereiken, moet je het punt achter Amsterdam Centraal vinden waar de nachtbussen vertrekken. De bus naar de camping is lijn 759. U moet de schermen bij de haltes volgen en kijken van welke letter de bussen vertrekken.

Wanneer het tijd is voor de bussen om te vertrekken, als er A op de schermen staat, zullen ze naar halte A komen en de passagiers oppikken.

In Amsterdam kun je buskaartjes kopen bij de chauffeurs. Wij betaalden 4,50€ per persoon om de camping te bereiken tijdens de nachtdienst. Koop indien mogelijk bij kaartjesautomaten, want 2 kaartjes kosten 5,80€. Kaartjes kopen bij chauffeurs is duurder.

Amsterdam Zeeburg Camping Otobus Ulasim
Amsterdam Zeeburg Camping Eco Cabin Avantajli Konaklama

Nadat u bus nummer 759 heeft genomen, moet u uitstappen bij de halte Amsterdam Insulindeweg. Dit is de dichtstbijzijnde bushalte bij camping Zeeburg. Er is een afstand van 950 meter (12 minuten) tussen de bushalte en de camping. U moet na de halte lopen. Na het oversteken van de brug, neemt u de eerste rechts naar beneden naar de weg, loop een stukje en u ziet het bord.

Omdat we laat in de avond aankwamen, krijg je de sleutel van onze accommodatie met een brief die ze achterlaten bij de reserveringspoort. De brief bevat een plattegrond van de camping en de regels waaraan je je moet houden. De volgende ochtend om 08:30 openen ze het reserveringskantoor en ga je daar naar binnen om de procedures te doorlopen.

Amsterdam Zeeburg Camping Gezisi
Camping Site Review in Amsterdam, Netherlands

Er zijn groene kampeerterreinen voor degenen die tenten willen opzetten. Aangezien de prijzen van de tentgebieden zeer betaalbaar zijn, kun je, als je de mogelijkheid hebt om een tent mee te nemen, voor veel betaalbaardere prijzen verblijven, zoals 24€ voor 2 nachten in plaats van dure Amsterdamse hotels. Echter, omdat we geen tent konden meenemen, gaven we de voorkeur aan de kamers genaamd eco cabin. De kamers hebben alleen bedden.

Amsterdam Zeeburg Camping Eco Cabin Konaklama

Maar met uitzicht op het meer, wanneer je de deur opent met de eerste zonnestralen in de ochtend, word je wakker in een weelderige groene omgeving en een uitzicht op het meer. De prijs voor 3 nachten is 177€ voor de zomerperiode wanneer het het duurst is.

Als je denkt dat je in een hotel verblijft, is de prijs voor 3 nachten minstens 2 keer de kampeerprijs. Caravan en andere accommodatiemogelijkheden zijn ook beschikbaar. U kunt de website van Camping Zeeburg raadplegen.

Camping Zeeburg biedt ook fietsverhuur of kanoverhuur aan. Het duurt 15 minuten fietsen van de camping naar het centrum van Amsterdam. De prijzen zijn ook zeer redelijk. Het reserveringskantoor werkt als toeristeninformatie en u kunt I Amsterdam City Card kopen. Ze doen er geen commissie op, ze verkopen het tegen de prijzen op het internet, dus daar kunt u gerust op zijn.

Amsterdam Zeeburg Camping Cadir Kampi
Amsterdam Zeeburg Camping Rezervasyon Ofisi

Als u vanuit het centrum van Amsterdam wilt komen, kunt u de Insulindeweg bereiken met Tram 7 en 14. De Tram 26 van Amsterdam Centraal rijdt snel naar de Zuiderzeeweg, die ten noorden van de camping ligt, en vanaf daar moet je ongeveer 15 minuten lopen.

Zeeburg Camping was een camping die onze waardering won met zijn service, stijl, goede bediening, de vriendelijkheid van het personeel en de ligging van het terrein. Er is ook een keuken met magnetron, vriezer en koelkast die je op de camping kunt gebruiken.

Hoewel de toiletten en badkamers worden gedeeld, is er niets om bang voor te zijn, alles is ideaal. U moet echter wel opletten, vooral als u in eco-hutten wilt verblijven, u moet een paar dagen van tevoren reserveren, anders vindt u misschien geen plaats. Want de vraag is vrij groot.